Bel ons: 071 - 40 23 321

Nieuws

Nieuw van SILVA: Garden Clean, Garden Care en Garden Protect pro
16-06-2017
NU is de tijd om uw tuinhout, tuinmeubelen en tegels een grondige opknapbeurt te geven en te beschermen tegen diversen invloeden van buitenaf, zodat u er tot volgend voorjaar niet meer naar om hoeft te kijken en er op en top bijzit!


Gebruik daarvoor de high-end producten van Silva: Garden CLEAN, Garden CARE en Garden PROTECT Pro. Handzaam in gebruik en eenvoudig te verwerken.
Een belangrijk verschil met andere, vergelijkbare producten is, dat de producten van Silva een langduriger effect hebben en het gebruik niet herhaald hoeft te worden gedurende het seizoen. Uiteindelijk dus voordeliger en met een aanzienlijk lagere milieubelasting!

Silva biedt een totaalconcept voor het reinigen, behandelen en impregneren van uw houten tuinmeubels, -vlonders en tuinhout.  Impregneren behalve voor zacht- en hard hout ook voor poreus natuursteen, klinkers, beton etc.
Tegen zilvergrijze verkleuring, algen- en schimmelvorming en renoveert verweerd hout. Maakt water- en olie afstotend, beschermt tegen zure regen, vervuiling, incl. UV filter.

Voor de specifieke eigenschappen en de verwerking van elk van deze producten klikt u hier.

Een instructiefilmpje vindt u hier.