Bel ons: 071 - 40 23 321

Downloads


Op deze pagina vindt u per leverancier een link naar hun folders met productinformatie, gebruikershandleidingen, garantievoorwaarden e.d. van vrijwel alle producten die wij van deze leveranciers verkopen.
U kunt ze via deze link bekijken en/of downloaden. Let wel: sommige links vind u terug in de map 'Downloads' op uw computer.

AUSTRIA deuren : klik hier om naar de downloads van de folders te gaan over collectie, prijslijst, garantievoorwaarden binnen- en buitendeuren,verwerkingsvoorschriften, scharnieren, schuifdeursystemen, brandvertragende deuren enz.   En klik hier voor de informatie over de complete Voordeurenservice van Austria, d.w.z. inclusief professioneel opmeten, aflakken en afhangen van uw voordeur.


ALBO deuren:  klik hier voor downloads van brochures, productbladen, levering, garantie, technische informatie, prijslijsten enz.


SKANTRAE deuren : klik hier voor de brochures m.b.t. binnen- en buitendeuren, lambrisering, deurenwaaier (kleuren), prijslijsten enz.
Van Kempen Houthandel - Skantrae deuren binnen en buiten

WEEKAMP DEUREN : klik hier voor de brochure's: de Industriële modellen, de Icooncollectie, stapeldorpel- en vlakke deuren (professionals) en  hier voor specifieke informatie voor professionals, verwerkingsinstructies e.d.


MARSICA / ECLISSE : klik hier voor de complete technische documentatie (catalogus, montagehandleidingen, technische specificaties, .dwg files)  m.b.t. de (schuif-)deur- en kozijnsystemen van Eclisse.


BERRY ALLOC vloeren : klik hier voor downloads m.b.t. vloeren van laminaat, parket en vinyl en de technische informatie hierover.


BARNWOOD verweerde planken voor winkel, interieur, horeca, fotografie decors en andere projecten : klik hier voor informatie en aanbod.


HEYWOOD vloeren : klik hier voor de collectie houten vloeren: maatwerk~ en patroonvloeren, verouderde hardhouten vloeren (3 collecties) . Ook de exclusieve serie Reclaimed Oud Hout voor high-end vloer-, wand- en plafondapplicaties. Hier vindt u informatie over garantie, installatie, onderhoud, combineren met vloerverwarming enz.


HOOMLINE vloeren : klik hier voor een overzicht van de collectie laminaat en hier voor de collectie de pvc vloeren. Voor de collectie Chateau parketvloeren (duoplanken) klikt u hier.


HULTAFORS gereedschappen : klik hier voor de catalogus van Hultafors (terug te vinden onder uw downloads), waar u de grote verscheidenheid aan kwaliteitsgereedschappen kunt bekijken.


DEKKER hout : klik hier voor 100% ecologische producten van DUOWood, een mix van HDPE kunststof en houtvezels (terrasdelen, easy click tegels, deuren, tuinschermen) en hier voor brochures over het complete Elephant assortiment (tuinproducten als b.v. tuinhout, veranda's enz.).
Van Kempen Houthandel - tuinhout, vlonders enz.

DINGEMANS elementenbouw : klik hier voor informatiebladen over o.a. Metalstud wanden, montagehandleiding en een productoverzicht .
Van Kempen Houthandel - bouwmaterialen

FAAY wanden en plafonds : klik hier voor het online archief van Faay te raadplegen; ook kunt u hier de informatiefolders over  hun producten, montage instructies, gebruikershandleidingen, testresultaten enz. downloaden.
Van Kempen Houthandel - bouwmaterialen

FERMACELL droogbouwsystemen  : klik hier en vindt in het download-center van Fermacell brochures, technische tips, productbladen, certificaten, veiligheidsbladen enz.
Van Kempen Houthandel - bouwmaterialen

FIBO TRESPO tegelpanelen : klik hier om de folders met de collectie kant-en-klare tegelpanelen, verwerkingsvoorschriften enz. in de bibliotheek van Fibo Trespo te downloaden.


Heering : klik hier voor de downloads van de brochures, productbladen en montagehandleidingen van de producten welke Heering levert, zoals Keralit gevel- en dakrandpanelen, Florence plafondsysteem, Unipanel bouwpanelen, Novicell gevelbekleding, Special Foodcare wand- en plafondsysteem.
van Kempen Houthandel meubel- en interieurafwerking

HERMADIX verf en beits : klik hier voor de prachtige kleuren van tuindecoratiebeits, geschikt voor geïmpregneerd hout (u vind het terug onder downloads in uw documenten) en hier voor informatie over de verschillende lakken, olie en beitsen voor hard-, zacht-, douglas- en steigerhout, meubelen, trappen en vloeren. Per product vindt u onderaan ook de kleurenkaart.


SILVA Garden Clean, Garden Care en Garden Protect pro. : klik hier voor de download van de volledige beschrijving van eigenschappen, verbruik en verwerking van deze reinigings- en onderhoudsproducten voor uw houten tuinmeubelen, -vlonders, tuinhout, tegels, beton, klinkers etc.


ISICOMPACT plaatmateriaal : klik hier voor alle informatie over plaatmaterialen en gevelbekleding en hier voor de documentatie bibliotheek met: milieucertificaten, product- en technische informatie, garantieverklaringen, verlijmingsadvies, enz.
Van Kempen Houthandel - bouwmaterialen

KERALIT gevelbekleding : klik hier om het assortiment Gevelbekleding te bekijken (sponningdelen, potdeksel en dakranden) en de informatie over verwerkingsmethoden, hulpstukken, bestekteksten te downloaden.


LAMBERT VAN DEN BOSCH : klik hier voor het gehele assortiment, waarvan wij het grootste deel op voorraad hebben, zoals raamhout, lijstwerk, koplatten, glaslatten, grenen geschuurde latten, aftimmerhout, kastplanken (timmerpanelen) enzovoorts.


MOSO BAMBOO X-TREME : klik hier voor informatie over de bamboe vlonderdelen


MEDITE TRICOYA plaatmaterialen : klik hier kuknt u de uitgebreide informatiefolder downloaden en hier de informatie over opslag, bewerking en gebruikshandleiding.


PLASTICA gevelbekleding en plaatmaterialen : klik hier voor de kunststof gevelbekleding van Massief NT (met onderaan deze pagina diverse downloads), hier voor de brochure van de houten gevelbekleding van Cape Cod en hier voor de productpagina over vensterbanken: de Classic en de Softline, met onderaan de pagina de download van de brochure.


SINIAT gipsplaten : klik hier voor de downloads m.b.t. gipskartonplaten, brand-, schimmel- en waterwerende gipsplaten: brochures, certificaten, handleidingen, referentie projecten, droogbouw, technische ondersteuning en advies.
Van Kempen Houthandel - bouwmaterialen

MILL PANEL DEURINNOVATIE : klik hier voor een overzicht van de producten van Mill Panel. Bij elk product vindt u downloads van algemene informatie, technische datasheets, verwerkingsvoorschriften van deurplaten.


ZTYL houten sierlijsten : klik hier voor het downloaden van de brochure.


RAFFITO Loftdeuren : klik hier voor de brochure over schuifdeursystemen en kastinterieurs. Hier voor Montagehandleidingen en Montagevideo's en hier voor de Kastendesigner, om zelf uw schuifdeuren en kastinterieur naar persoonlijke wens en op maat te ontwerpen.


LAMIWOOD traprenovatie : klik hier voor brochures over traponderdelen en traprenovatie van StairCare.