Bel ons: 071 - 40 23 321

Over ons

Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door haar medewerkers. Inzet en brede vakkennis vormen samen de solide basis voor Van Kempen Houthandel, waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat professioneel voorlichting en gedegen advies te kunnen geven. Ook vinden wij een goed contact met importeurs, leveranciers en loonwerkbedrijven belangrijk, zodat onze afnemers op een flexibele manier en op maat bediend kunnen worden. Zo is bijvoorbeeld de afhaalmogelijkheid van materialen door onze vaste afnemers uniek te noemen en dit wordt door hen dan ook zeer op prijs gesteld.

Rick van der Plas heeft sinds het overlijden van zijn vader Jaap in maart 2014, als directeur zijn taken overgenomen. Meestal is hij in een van de vier loodsen of de showroom te vinden, waar hij klanten en leveranciers te woord staat, helpt, adviezen geeft, de zaagmachines bedient enzovoorts.

Ook Jacob Remmelzwaal, de 2e man bij Van Kempen, vindt u daar, waar hij dezelfde werkzaamheden verricht en met zijn jarenlange ervaring, kennis en inzicht vele technische vragen weet te beantwoorden.

Sinds oktober werkt Bryan de Vos 's ochtends mee in het bedrijf: op maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend.
En in november is ook Serge Cozijn hier komen werken als chauffeur / medewerker, van maandag t/m donderdag.

Coby van der Stel-Remmelzwaal, Janna van der Spek-Berkhey en Monique Welling-Groenendijk zijn verantwoordelijk voor de administratie en staan u te woord als u belt en geven u waar mogelijk informatie.

Tenslotte zult u ook Marleen van der Plas-Staal regelmatig tegenkomen; zij verzorgt de website, de nieuwsbrieven en Facebookpagina en verricht uiteenlopende ondersteunende werkzaamheden.

Van Kempen Houthandel heeft niet kunnen worden wat het nu is zonder de inzet, betrokkenheid en intensieve samenwerking tussen oprichter Gijs van Kempen, Jaap van der Plas (later Gijs' compagnon) en het team medewerkers van het eerste uur. Daaronder Coby en Jacob, beide nog steeds bij Van Kempen Houthandel werkzaam. Jaap nam het bedrijf in 2008 van Gijs over.
Tot groot verdriet van iedereen, zowel medewerkers als klanten en leveranciers, is Jaap op 2 maart 2014 overleden. Zijn persoonlijke benadering van ieder met wie hij te maken had, met respect, humor en relativeringsvermogen, zal niet vergeten worden.


IN MEMORIAM Jaap van der Plas - werd geschreven door Gijs van Kempen.